Horeca

In de directe omgeving van het Parc des Trois Frontières zijn talloze gezellige auberges en restaurants, waar u gastvrij ontvangen wordt en tegen betaalbare prijzen kunt dineren.    
Een greep uit het aanbod:

Auberge Le Barbeau (Sippenaeken)
De accommodatie straalt een sfeertje uit grootmoeders tijd uit.
Verrassend lekker tegen een zeer betaalbare prijs. Nederlandse eigenaar.

Moeder de Gans (Teuven)
Eveneens een accommodatie met een gezellige sfeer.
Lokale gerechten van prima kwaliteit. Een gezellig, vaak goed bezet, boerderij-restaurant met een losse sfeer. Lekkere biertjes van het vat.

Herberg De Swaen (‘s-Gravenvoeren)
De accommodatie is een  gezellig boerderij-restaurant waar lokale gerechten geserveerd worden.

Auberge Le Cochon Embouteillé (Hombourg)
Dit knus, intiem restaurant heeft een voortreffelijke keuken en een uitstekende bediening. Het aantal tafels is beperkt en het restaurant is alleen in het weekend open. Reserveren is een must. Nederlandse eigenaar.

Restaurant Op en e Born (Gemmenich)
De accommodatie is een klassiek restaurant in een gerestaureerde hoeve in het centrum van het dorp. Geen haute cuisine, maar een degelijke keuken, verrassend lekker en een betaalbare prijs. In het weekend is reserveren gewenst.

Chinees Indisch restaurant Azie (Vaals)
Prima Indonesisch restaurant met verzorgde schotels en overvloedige menu.